Groot lokaal verkiezingsdebat – 22/09/2024 18.00u (Sporthal, zaal A, gelijkvloers)

Na de verkiezingen van juni, komt er op 13 oktober opnieuw een gelegenheid om jouw mening – samen met de opinie van anderen – te laten wegen, ditmaal op het beleid in ons dorp.
Bij deze lokale verkiezingen is er geen opkomstplicht, maar toch hopen wij dat je je stem wilt uitbrengen en zo de kiesresultaten en het politiek beleid mee bepaalt.

Ben je als kiezer nieuwsgierig naar de visie en standpunten van onze toekomstige bestuurders?

Wil je ze ontmoeten?

Wil je weten wat ze zullen beslissen m.b.t. de mobiliteit van zwakkere weggebruikers,

hoe ze het tekort aan betaalbare woningen zullen aanpakken, in welke mate ze effectieve inspraak en transparantie zullen toelaten,

in hoeverre ze onze gemeente zullen voorbereiden op de klimaatveranderingen die er met rasse schreden aankomen, hoe ze het sociaal weefsel in ons dorp zullen versterken, …?
Kom dan zeker naar het groot verkiezingsdebat, dat de Bibliotheekraad, Cultuurraad, KSA en Scouts, Milieu- en Natuurraad, Seniorenadviesraad en Sportraad samen organiseren.

Tijdens dit debat zullen de vertegenwoordigers van de lokale politieke partijen antwoorden op deze vragen formuleren en kan je ook zelf vragen stellen.

Johny Vansevenant, jarenlang politiek journalist in dienst van de VRT, leidt de uitwisseling van de verschillende visies in goede banen.

De debatavond wordt afgesloten met een drankje om te kunnen napraten.

Inkom gratis. Inschrijven verplicht
Dit kan vanaf 15 augustus tot 15 september

mail naar info@seniorenraad-latem-deurle.be of bel naar 09/282.17.00